MANUALE-SCOLARE.RO
Căutare
INFO
CLASE
EDITURI

 

Planificarea calendaristica orientativa. Proiectarea unitatilor de invatare (cel putin doua variante de manuale alternative la limba si literatura romana), clasa a IV-a

Pret:20,00 LEI
Pret redus:7,96 LEI
Reducere:60% / 12,04 LEI
Editura:Euristica
Starea cartii:noua
Disponibilitate:disponibila in limita stocului

Cărţi » Invatamant - Educatie » Metodica si ghiduri pentru profesori » Ghiduri profesori
Cărţi » Invatamant - Educatie
Cărţi » Invatamant - Educatie » Niveluri educationale » Nivel primar » Clasa a IV-a
Cărţi » Invatamant - Educatie » Manuale scolare
Cărţi » Invatamant - Educatie » Metodica si ghiduri pentru profesori

Descriere: Lucrarea este deosebit de utila pentru orice invatator, cuprinzand tot ceea ce este necesar in demersul de planificare si proiectare didactica pentru intregul an scolar, la toate disciplinele de invatamant, inclusiv educatia fizica.
Modelele propuse sunt orientative. Ele ofera spatiu pentru personalizare, pentru adaptare la conditiile concrete, la specificul grupului de elevi pe care il conduce cadrul didactic.
Pentru Limba romana, lucrarea propune variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative (cele mai solicitate): Editura Aramis, 2006, autoare T. Pitila si C. Mihailescu, Editura Ana, 2006, autoare M. Penes.
Pentru Stiinte ale naturii sunt propuse variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative: Editura Aramis, autoare A. Badescu, Editura Aramis, autoare T. Pitila si C. Mihailescu.
Pentru celelalte discipline de invatamant se respecta ordinea continuturilor data in programa scolara, inclusiv pentru curriculum-ul extins.
Invatatorul poate sa distribuie continuturile pe semestre, in functie de conditiile concrete in care lucreaza clasa pe care o conduce.
Deoarece lucrarea cuprinde exemplificari detaliate ale activitatilor de invatare, ale resurselor educative, ale formelor de evaluare ce pot fi folosite, este un instrument deosebit de util si in proiectarea activitatii didactice zilnice.


Alte informatii despre Planificarea calendaristica orientativa. Proiectarea unitatilor de invatare (cel putin doua variante de manuale alternative la limba si literatura romana), clasa a IV-a:

Comentarii cititori

Adauga un comentariu

COŞ CUMPĂRĂTURI
Coşul este gol!
Recomandari